Perjantaina päästiin matkaan. Filippiiniläiset lähtivät Manilasta aamusella ja me suomalaiset Helsingistä iltasella. Sovittiin nelistään tapaaminen Oak Barreliin, koska emme kaikki olleet vielä tavanneet toisiamme. Parin oluen jälkeen suuntasimme koneeseen ja ensimmäinen lentomme oli Pariisiin.

Sokkeloisen kentän läpi löysimme portille ja vastassa odotti kaksikerroksinen jumbojetti. Meidän paikat oli yläkerrassa ja johan ne paikat olikin! Matka meni oikein mukavasti hyvin leväten (ei tosin kaikilla) ja Joburgissa meitä oli kyyti odottamassa.

Hotellihuoneet on valtavat! Isompi kuin mun oma kämppä. Toisaalta on kiva, että on tilaa mihin levittäytyä ja kunnon iso sänky, jossa levätä. Varsinkin filippiiniläisille tämä tuli varmasti tarpeeseen heidän aikaeron takia. Hotellin katolla 24. kerroksessa on terassi, baari ja uima-allas. Illallinen kuuluu huoneen hintaan.

Puoli seitsemän aikaan tapasimme kaikki hotellin aulassa ja menimme yhdessä syömään. Tapasin silloin filippiiniläiset ensimmäistä kertaa. Illallinen oli lyhyt ja kaikki halusivat aikaisin nukkumaan. Skypetin illalla vielä kotiin, että olen kunnossa ja tarkistin, että koira pärjää ;)